Liquid Light Manna

Het produceren van Liquid Light Manna is een geboorte­recht van ieder mens. Iedereen kan zijn eigen Liquid Light Manna maken, in de vorm en de hoeveelheid die precies past bij zijn eigen behoefte. Het ‘jezelf voeden met Light Manna’ is een natuurlijke gave van ieder mens. Door onze manier van leven, zijn we vergeten om deze gave actief te gebruiken.     Het is tijd om je weer met dit ‘cadeau’ te verbinden!

ENERGETISCHE SESSIES

Wat is Liquid Light Manna?

Liquid Light Manna is een Engelse term, letterlijk vertaald: ‘vloeibare licht manna’ wat ook lichtvoeding betekent. De naam “manna” kennen velen vanuit de Bijbel of andere religieuze bron­nen. De Liquid Light Manna waar wij het over hebben, heeft niets met religies, prana of chi te ma­ken. Wat is het dan wel?

Het is een unieke vorm van ontastbare, energetische lichtvoeding. Voeding voor jouw fysieke, emotionele en spirituele “Zijn”. Liquid Light Manna is een oneindige energetische voedingsbron uit onze eigen “goddelijke bron” en is altijd beschikbaar.

In deze tijden van grote transformatie kan het een grote steun zijn. Het geeft je meer vrijheid en onafhankelijkheid. Je kunt jouw relatie en patronen rond voeding en “voedende” prikkels in je leven ontdekken en beter leren begrijpen. Je krijgt de kans om bewuster te kiezen wat je wel of niet tot je neemt. Zo creëer je ruimte om vrijer en krachtiger in het  leven te staan en je licht uit te stralen.

ENERGETISCHE SESSIES

Hoe kun je jouw Liquid Light Manna activeren?

Om de Liquid Light Manna te kunnen produceren, moet de verbinding met je bron worden geactiveerd. Tijdens een 5-daagse workshop zul je jouw verbinding activeren en de connectie met je bron van Liquid Light Manna weer herstellen. We werken met initiaties, creatieve processen, meditaties, oude, heilige geometrische vormen en de connectie met je Innerlijke Kind.

Deze Training wordt aangeboden op 2 manieren:

Online

Door dagelijkse Live Sessies via Zoom wordt je stap voor stap begeleid in het proces. Je krijgt vooraf alle instructies hoe je voor jezelf een veilige plek in jou thuisbasis kunt creëren, om deze proces alleen of samen met jou dierbaren, onder begeleiding van een Liquid Light Manna Teacher te doorlopen.

Je hebt live contact met de trainer en medecursisten. Het enige wat jij nodig hebt is een ruimte waar je tijdens deze dagen kunt werken, een bed, massagetafel of en yogamat om erop te liggen, een laptop met microfoon, een stabiele internetverbinding en de tijd en intentie om je volledig op deze proces te willen toewijden.

Na deze online live training krijg je MP3/MP4 bestanden ter ondersteuning van je individuele proces. Na afloop van deze training zullen 4 online bijeenkomsten volgen om jou proces verder te ondersteunen en met je medecursisten  ervaringen te kunnen delen.

Na deze 5 daagse online live training ben je in staat jij eigen persoonlijke energetische lichtvoeding, de Liquid Light Manna, voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele “Zijn” weer zelfstandig te produceren. Je zult leren deze connectie krachtig te maken, zodat je het een vaste plaats in je dagelijkse leven kunt geven. Ook bieden wij je voor een reduceerde bijdrage de mogelijkheid, om na deze training  bij onze Liquid Light Manna Community aan te sluiten, om regelmatig online bij elkaar te komen om ervaringen uit te wisselen.

Live-Workshops met overnachting

De sfeer van de workshop wordt verankerd door een of meerdere, door Christine Day opgeleide Liquid Light Manna Teacher(s), samen met een team van Frequencies of Brilliance™-practitioners, die je begeleiden en steunen tijdens jouw processen.

Bij de keuze van de workshoplocatie kijken wij zorgvuldig naar de geschiktheid en het energetisch niveau, de connectie met de natuur en omgeving. Daarmee creëren we voor de groep een veilige plek op energetisch hoogstand niveau. We verblijven ook s ’nachts op locatie om de proces niet te verstoren. Om de deelnemers zoveel mogelijk privésfeer te garanderen, worden 1 persoonskamers gereserveerd. Voor ouders met Kinderen wordt er in overleg een of meerdere passende kamer(s) geboekt.

De maaltijden worden vegetarisch en biologisch verzorgt.

Na deze 5 dagen ben je in staat jij eigen persoonlijke energetische lichtvoeding, de Liquid Light Manna, voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele “Zijn” weer zelfstandig te produceren. Je zult leren deze connectie krachtig te maken, zodat je het een vaste plaats in je dagelijkse leven kunt geven. Bovendien krijg je na afloop van de cursus, ter onder­steuning van je individuele proces, twee meditatie cd’s of naar wens mp3/mp4 bestanden mee naar huis.

Na afloop van deze training zullen 4 online bijeenkomsten volgen om jou proces verder te ondersteunen en met je medecursisten  ervaringen te kunnen delen. Ook bieden wij je voor een reduceerde bijdrage de mogelijkheid, om na de workshop bij onze Liquid Light Manna Community aan te sluiten, om regelmatig off-/online bij elkaar te komen om ervaringen uit te wisselen.

ENERGETISCHE SESSIES

Wie kunnen er deelnemen?

Iedereen die klaar is om deze stap te maken, kan meedoen.
Liquid Light Manna is niet aan leeftijd gebonden. Het is een geschenk voor iedereen aan zichzelf en/of anderen (partners en familieleden). Je hebt geen vooropleiding nodig en het maakt niet uit welke religie of achtergrond je hebt. De cursus is daarom open voor iedereen.

Ook kinderen of jongvolwassenen t/m 18 jaar onder begeleiding van ouder of verzorgster. Deze training is ook geschikt voor zwangere.

Multidimensionale lichtvoeding voor en van jezelf

Ondersteuning tijdens deze transformerende tijd

Altijd toegankelijk op elk gewenste moment of situatie

Het grootste cadeau aan jezelf

Hoe is het werken met
Liquid Light Manna ontstaan?

Het Liquid Light Manna werk is door Christine Day ontvangen, ook bekend als plejadisch ambassadeur. Tegelijkertijd kreeg ze informatie, over Amanae™, een vorm van “Emotioneel body work”, en Frequencies of Brilliance™, een energetische methode van de 4de, 5de en 6de dimensie, waarmee de frequenties van het lichaam worden verhoogd. Christine, en door haar getrainde practitioners, werken in vele landen van de wereld, met deze unieke methoden.

 

Dit zeggen cursisten

Uschi Straumann is door Christine Day opgeleid als Frequencies of Brilliance Practitioner, Brainwork- en Amanae Practitioner (Christine Day & Pad Burdy) en Manna Teacher.

Binnen de Frequencies of Brilliance range heeft zij de tot nu toe hoogste beschikbare opleidingslevel bereikt (Stage 52).

In 2005 verankerde ze de eerste Liquid Light Manna Workshop in Nederland en België.

Regelmatig organiseert ze Liquid Light Manna Workshops off- en online en geeft ook andere trainingen voor persoonlijke & spirituele bewustzijnsontwikkelingen.

Uschi Straumann has a beautiful, authentic and loving way working with people.

She creates a save space where it’s possible to dive in your process to take new steps for transformation and healing on all levels.  I’m so great full for all moments of here support and guidance and Uschi’s light, work and gifts are so needed in this world. I can really encourage people to work with here!

Angelique S, Healer, Teacher & Artist (UK)

Warm onthaal, ontroerende en inspirerende verhalen

Wat een bijzondere dag… ik zit nog na te genieten van de heerlijke middag met een van de allermooiste mensen die ik ken: jij!

Dank jou ook voor je uitnodiging, warme onthaal, ontroerende en inspirerende verhalen, de prachtige sessie en  je liefdevolle aanwezigheid…

Astrid  (NL)

Het beste cadeau dat je aan jezelf kan schenken

De Liquid Light Manna cursus; het beste cadeau dat je aan jezelf kan schenken. Ik zeg schenken, want het is een daadwerkelijk geschenk.
Voor de cursus rende ik mezelf voorbij. Voor alles dat ik opruimde, een beker, een mes, kwamen er twee troepjes voor in de plaats; een pan, een bord, of gerust een hele afwas. Per nacht had ik maar maximaal zes uur slaap, piekeren was dagelijkse – en nachtelijke – kost; ik was ver, ver van mezelf verwijderd.
Na drie dagen Liquid Light Manna cursus voelde ik de rust in mezelf terugkeren. Na drie dagen Liquid Light Manna cursus voelde ik de connectie weer met mezelf. Na drie dagen Liquid Light Manna cursus kon ik de dag weer met volle moed aan. Het piekerstemmetje? Die was milder. Hij was er nog, maar hij respecteerde mijn intuïtie, waardoor die weer de kans had om gehoord te worden. Ik heb tijdens de cursus oude issues los kunnen laten waar ik lang mee worstelde en veel last van had. Ik heb mezelf meer leren waarderen en ik kwam meer in mijn kracht terecht. Aan het eind van de cursus zag ik er tegenop om uit onze veilige bubbel te treden, die tijdens de cursus was gecreëerd. Het voelde zo veilig, het voelde als thuis en daar uit stappen vond ik het lastigste van de cursus.

Tijdens de cursus hebben we voornamelijk meditaties gedaan. Soms zat je ander half uur stil. In het begin vond ik het lastig om mezelf te focussen op het mediteren en om stil te blijven zitten. Alsof iets in mij zich verzette tegen, ja, ik weet eigenlijk niet zo goed wat. Ik weet wel dat ik iedere keer dat we moesten mediteren, dacht: moet het? Gewoon puur omdat ik het lastig vond om recht op te zitten en het vermoeiend vond om zo lang te mediteren. Maar ik wist dat het mij zou helpen en dat ik even door het begin moest. Uschi Straumann begeleidde deze meditaties op een fijne en rustige manier. Haar stem werkte rustgevend en kalmerend. Op het geluid van haar stem vloeide je als het waren vanzelf in de meditatie en in een meditatieve staat. Wat wel af en toe stoorde was dat het geluid soms wegviel. Vanwege Corona was de cursus online en als het geluid te hard was (Uschi moest soms best harde geluiden maken), viel daardoor de microfoon uit. In het begin haalde mij dit uit het proces, want ik wist niet goed wat ik moest doen. Maar na de tweede dag was ik eraan gewend en keek ik er niet meer van op.
Uschi is mijn moeder en ergens vroeg ik mij af: zou ze mij (onbewust) anders behandelen dan de andere kandidaten. Wat bleek? Dit was totaal niet het geval. Het was alsof ik gewoon een andere kandidaat van de cursus was, ze kon privé en werk goed scheiden en dat vond ik fijn. Iedereen was evenveel waard en werd evenveel gehoord. Dat gaf een fijn en gelijkwaardig gevoel, alsof iedereen er toe deed. Dat gaf voor mij de vrijheid en de veiligheid om eerlijk en kwetsbaar te delen wat ik allemaal beleefde tijdens de cursus. Ik denk dat dat heel belangrijk is, zo een veilige ruimte als je door iets heel persoonlijks en ‘heftigs’ doorgaat.
Kortom: wil je jezelf een cadeau doen? Volg de manna cursus bij Uschi. Je vindt de weg terug naar jezelf en de sfeer die Uschi neerzet voelt als thuiskomen.

Lilianne (NL)

Deze Liquid Light Manna cursus heeft my dichter naar mezelf gebracht

Deze Liquid Light Manna cursus (Lichtvoeding van en voor jezelf) heeft mij dichter naar mezelf gebracht. Het heeft mijn gevoel weer geopend. In deze vier dagen ben ik elke dag dieper in mezelf gedoken en openbaarde ik meer en meer van wat er in mij ligt en lag. Ik heb veel opgesloten emoties mogen loslaten, emoties waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Deze Liquid Light Mannacursus heeft me weer levensvreugde gegeven. Het heeft letterlijk de muur die ik heb opgebouwd, afgebrokkeld waardoor ik weer puur kan voelen. En het allermooiste: ik heb vier dagen voor mezelf uitgetrokken waarin ik een veilige cocon voor mezelf heb opgebouwd, waar ik weer terug naartoe kan keren om op te laden. Je laat de drukte van alledag en chaos achter je en komt in een rustig bad terecht waar je mag opladen.

De energieën waren heel sterk voelbaar en iedereen bij de cursus was respectvol naar elkaar toe en accepteerde iedereen voor wie hij/zij is. Ik heb mij geen moment vervelend gevoeld in de groepssetting en dat kwam ook zeker door Uschi.

Uschi is een hele fijne vrouw die je meeneemt op deze reis. Ze creëert een veilige omgeving waar je mag zijn wie je bent. Ze straalt een rust en liefde uit waardoor je je geaccepteerd voelt. Je bent goed zoals je bent. Ze is er heel professioneel en behandelt alle cursisten respect- en liefdevol. Ze is een hele wijze en krachtige vrouw die mij tijdens deze cursus weer veel geleerd heeft over mijzelf en het leven, maar ook de spirituele wereld.

Wil je jezelf een cadeau geven? Dan raad ik het je van harte aan om ook deze cursus te volgen. 

Rebecca (NL)

Jouw Liquid Light Manna activeren?

Voor de volgende Liquid Light Manna Initiatiedagen of andere workshops
raadpleeg de agenda of stuur voor sessieafspraken, aanvragen
of andere vragen een mail naar info@cosmicinspirations.com

Contact

Voor initiatiedagen of andere workshops
raadpleeg de agenda of stuur voor sessieafspraken, aanvragen
of andere vragen een mail naar info@cosmicinspirations.com

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Uschi Straumann

Uschi Straumann is door Christine Day opgeleid als Frequencies of Brilliance Practitioner, Brainwork- en Amanae Practitioner (Christine Day & Pad Burdy) en Manna Teacher.

Binnen de Frequencies of Brilliance range heeft zij de tot nu toe hoogste beschikbare opleidingslevel bereikt (Stage 52).              2005 heeft ze de eerste Liquid Light Manna Workshop in Nederland en België verankerd. Regelmatig organiseert ze Liquid Light Manna Workshops off- en online en geeft ook andere trainingen voor persoonlijke, spirituele & creative bewustzijnsontwikkelingen.