Liquid Light Manna

Het produceren van Liquid Light Manna is een geboorte­recht van ieder mens. Iedereen kan zijn eigen Liquid Light Manna maken, in de vorm en de hoeveelheid die precies past bij zijn eigen behoefte. Het ‘jezelf voeden met Light Manna’ is een natuurlijke gave van ieder mens. Door onze manier van leven, zijn we vergeten om deze gave actief te gebruiken.     Het is tijd om je weer met dit ‘cadeau’ te verbinden!

ENERGETISCHE SESSIES

Wat is Liquid Light Manna?

Liquid Light Manna is een Engelse term, letterlijk vertaald: ‘vloeibare licht manna’ wat ook lichtvoeding betekent. De naam “manna” kennen velen vanuit de Bijbel of andere religieuze bron­nen. De Liquid Light Manna waar wij het over hebben, heeft niets met religies, prana of chi te ma­ken. Wat is het dan wel?

Het is een unieke vorm van ontastbare, energetische lichtvoeding. Voeding voor jouw fysieke, emotionele en spirituele “Zijn”. Liquid Light Manna is een oneindige energetische voedingsbron uit onze eigen “goddelijke bron” en is altijd beschikbaar.

In deze tijden van grote transformatie kan het een grote steun zijn. Het geeft je meer vrijheid en onafhankelijkheid. Je kunt jouw relatie en patronen rond voeding en “voedende” prikkels in je leven ontdekken en beter leren begrijpen. Je krijgt de kans om bewuster te kiezen wat je wel of niet tot je neemt. Zo creëer je ruimte om vrijer en krachtiger in het  leven te staan en je licht uit te stralen.

ENERGETISCHE SESSIES

Hoe kun je jouw Liquid Light Manna activeren?

Om de Liquid Light Manna te kunnen produceren, moet de verbinding met je bron worden geactiveerd. Tijdens een 5-daagse workshop zul je jouw verbinding activeren en de connectie met je bron van Liquid Light Manna weer herstellen. We werken met initiaties, creatieve processen, meditaties, oude, heilige geometrische vormen en de connectie met je Innerlijke Kind.

Deze Training wordt aangeboden op 2 manieren:

Online

Door dagelijkse Live Sessies via Zoom wordt je stap voor stap begeleid in het proces. Je krijgt vooraf alle instructies hoe je voor jezelf een veilige plek in jou thuisbasis kunt creëren, om deze proces alleen of samen met jou dierbaren, onder begeleiding van een Liquid Light Manna Teacher te doorlopen.

Je hebt live contact met de trainer en medecursisten. Het enige wat jij nodig hebt is een ruimte waar je tijdens deze dagen kunt werken, een bed, massagetafel of en yogamat om erop te liggen, een laptop met microfoon, een stabiele internetverbinding en de tijd en intentie om je volledig op deze proces te willen toewijden.

Na deze online live training krijg je MP3/MP4 bestanden ter ondersteuning van je individuele proces. Na afloop van deze training zullen 4 online bijeenkomsten volgen om jou proces verder te ondersteunen en met je medecursisten  ervaringen te kunnen delen.

Na deze 5 daagse online live training ben je in staat jij eigen persoonlijke energetische lichtvoeding, de Liquid Light Manna, voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele “Zijn” weer zelfstandig te produceren. Je zult leren deze connectie krachtig te maken, zodat je het een vaste plaats in je dagelijkse leven kunt geven. Ook bieden wij je voor een reduceerde bijdrage de mogelijkheid, om na deze training  bij onze Liquid Light Manna Community aan te sluiten, om regelmatig online bij elkaar te komen om ervaringen uit te wisselen.

Live-Workshops met overnachting

De sfeer van de workshop wordt verankerd door een of meerdere, door Christine Day opgeleide Liquid Light Manna Teacher(s), samen met een team van Frequencies of Brilliance™-practitioners, die je begeleiden en steunen tijdens jouw processen.

Bij de keuze van de workshoplocatie kijken wij zorgvuldig naar de geschiktheid en het energetisch niveau, de connectie met de natuur en omgeving. Daarmee creëren we voor de groep een veilige plek op energetisch hoogstand niveau. We verblijven ook s ’nachts op locatie om de proces niet te verstoren. Om de deelnemers zoveel mogelijk privésfeer te garanderen, worden 1 persoonskamers gereserveerd. Voor ouders met Kinderen wordt er in overleg een of meerdere passende kamer(s) geboekt.

De maaltijden worden vegetarisch en biologisch verzorgt.

Na deze 5 dagen ben je in staat jij eigen persoonlijke energetische lichtvoeding, de Liquid Light Manna, voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele “Zijn” weer zelfstandig te produceren. Je zult leren deze connectie krachtig te maken, zodat je het een vaste plaats in je dagelijkse leven kunt geven. Bovendien krijg je na afloop van de cursus, ter onder­steuning van je individuele proces, twee meditatie cd’s of naar wens mp3/mp4 bestanden mee naar huis.

Na afloop van deze training zullen 4 online bijeenkomsten volgen om jou proces verder te ondersteunen en met je medecursisten  ervaringen te kunnen delen. Ook bieden wij je voor een reduceerde bijdrage de mogelijkheid, om na de workshop bij onze Liquid Light Manna Community aan te sluiten, om regelmatig off-/online bij elkaar te komen om ervaringen uit te wisselen.

ENERGETISCHE SESSIES

Wie kunnen er deelnemen?

Iedereen die klaar is om deze stap te maken, kan meedoen.
Liquid Light Manna is niet aan leeftijd gebonden. Het is een geschenk voor iedereen aan zichzelf en/of anderen (partners en familieleden). Je hebt geen vooropleiding nodig en het maakt niet uit welke religie of achtergrond je hebt. De cursus is daarom open voor iedereen.

Ook kinderen of jongvolwassenen t/m 18 jaar onder begeleiding van ouder of verzorgster. Deze training is ook geschikt voor zwangere.

Multidimensionale lichtvoeding voor en van jezelf

Ondersteuning tijdens deze transformerende tijd

Altijd toegankelijk op elk gewenste moment of situatie

Het grootste cadeau aan jezelf

Hoe is het werken met
Liquid Light Manna ontstaan?

Het Liquid Light Manna werk is door Christine Day ontvangen, ook bekend als plejadisch ambassadeur. Tegelijkertijd kreeg ze informatie, over Amanae™, een vorm van “Emotioneel body work”, en Frequencies of Brilliance™, een energetische methode van de 4de, 5de en 6de dimensie, waarmee de frequenties van het lichaam worden verhoogd. Christine, en door haar getrainde practitioners, werken in vele landen van de wereld, met deze unieke methoden.

 

Dit zeggen cursisten

Uschi Straumann is door Christine Day opgeleid als Frequencies of Brilliance Practitioner, Brainwork- en Amanae Practitioner (Christine Day & Pad Burdy) en Manna Teacher.

Binnen de Frequencies of Brilliance range heeft zij de tot nu toe hoogste beschikbare opleidingslevel bereikt (Stage 52).

In 2005 heeft ze de eerste Liquid Light Manna Workshop in Nederland en België verankerd.

Regelmatig organiseert ze Liquid Light Manna Workshops off- en online en geeft ook andere trainingen voor persoonlijke & spirituele bewustzijnsontwikkelingen.

Uschi Straumann has a beautiful, authentic and loving way working with people.

She creates a save space where it’s possible to dive in your process to take new steps for transformation and healing on all levels.  I’m so great full for all moments of here support and guidance and Uschi’s light, work and gifts are so needed in this world. I can really encourage people to work with here!

Angelique S, Healer, Teacher & Artist (UK)

Warm onthaal, ontroerende en inspirerende verhalen

Wat een bijzondere dag… ik zit nog na te genieten van de heerlijke middag met een van de allermooiste mensen die ik ken: jij!

Dank jou ook voor je uitnodiging, warme onthaal, ontroerende en inspirerende verhalen, de prachtige sessie en  je liefdevolle aanwezigheid…

Astrid  (NL)

Jouw Liquid Light Manna activeren?

Voor de volgende Liquid Light Manna Initiatiedagen of andere workshops
raadpleeg de agenda of stuur voor sessieafspraken, aanvragen
of andere vragen een mail naar info@cosmicinspirations.com

Contact

Voor initiatiedagen of andere workshops
raadpleeg de agenda of stuur voor sessieafspraken, aanvragen
of andere vragen een mail naar info@cosmicinspirations.com

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Uschi Straumann

Uschi Straumann is door Christine Day opgeleid als Frequencies of Brilliance Practitioner, Brainwork- en Amanae Practitioner (Christine Day & Pad Burdy) en Manna Teacher.

Binnen de Frequencies of Brilliance range heeft zij de tot nu toe hoogste beschikbare opleidingslevel bereikt (Stage 52).              2005 heeft ze de eerste Liquid Light Manna Workshop in Nederland en België verankerd. Regelmatig organiseert ze Liquid Light Manna Workshops off- en online en geeft ook andere trainingen voor persoonlijke & spirituele bewustzijnsontwikkelingen.