Verbindingsavond

Heb je behoefte om met gelijkgestemden bij elkaar te komen?

Ben je er klaar voor om oude belemmeringen op te ruimen, die je nog in de weg staan om vanuit je hart en kracht te leven?
Wil je de verbinding met jezelf versterken en jouw energiefrequenties verhogen om sterker in je schoenen te staan?

Dan zijn deze avonden zeker wat voor jou!

In 12 verschillende bijeenkomsten werken we met 12 thema’s.

In deze video van 4 minuten vertel ik meer over de verbindingsavonden van Cosmic Circle. Je ziet beelden van de avonden. Ook vertellen 4 deelnemers hoe ze de avonden beleven en wat het hen brengt. 

Veel kijkplezier, 

Uschi

 

Verbinden

 

Energie

 

Bewustzijn

De 12 bijeenkomsten zijn zo opgebouwd dat ze op elkaar aansluiten en als geheel traject gevolgd kunnen worden. Spreekt je alleen het ene of het andere bepaalde thema aan, dan kun je ook daar iedere keer naar wens op maat aansluiten wanneer je wilt, omdat elke verbindingsavond een afgerond geheel is. Je kunt dus zelf bepalen hoe diep je wilt gaan in het proces om het meest optimale voor jezelf eruit te halen.

Volg je alle 12 avonden, dan bouw je de energie geleidelijk op en haal je het meeste voor jezelf eruit om te kunnen “schijnen”.

Na elke avond ontvang je een gratis cadeau dat past bij het thema van de avond en dat je mee naar huis mag nemen. Elk cadeau zal een waardevolle bijdrage leveren en als hulptool dienen tijdens deze tijd van transformatie en op de momenten waarop je behoefte hebt aan extra ondersteuning.

Elk tool zal je op zijn eigen manier helpen om beter bij jezelf te blijven, de rust binnen jezelf te vinden & te houden en je energie & frequentie blijvend te verhogen. En met elk tool vul je jouw eigen “Eerste Hulpschatkist” van waaruit jij kan kiezen wat en wanneer je welke energetische ondersteuning wilt inzetten op de momenten waarop jij daar behoefte aan hebt.

Wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Contact

Voor initiatiedagen of andere workshops
raadpleeg de agenda of stuur voor sessieafspraken, aanvragen
of andere vragen een mail naar info@cosmicinspirations.com

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Uschi Straumann

Uschi Straumann is door Christine Day opgeleid als Frequencies of Brilliance Practitioner, Brainwork- en Amanae Practitioner (Christine Day & Pad Burdy) en Manna Teacher.

Binnen de Frequencies of Brilliance range heeft zij de tot nu toe hoogste beschikbare opleidingslevel bereikt (Stage 52).              2005 heeft ze de eerste Liquid Light Manna Workshop in Nederland en België verankerd. Regelmatig organiseert ze Liquid Light Manna Workshops off- en online en geeft ook andere trainingen voor persoonlijke & spirituele bewustzijnsontwikkelingen.