Frequencies of Brilliance

Ieder van ons is meer dan een fy­siek li­chaam. We zijn ook allemaal een Wezen van Licht. Maar soms zitten we zo sterk in onze ratio en dage­lijkse overlevingspatroon vast, dat we dat vergeten. We hebben geen contact meer met wie we werkelijk zijn en we kunnen ons licht niet meer voelen.
We zijn vergeten om met ons hart te communiceren.

ENERGETISCHE SESSIE

Wat is Frequencies
of Brilliance?

Frequencies of Brilliance™ is een krachtige 4e, 5e en 6e multidimensio­nele, energe­ti­sche groeimethode, die de
frequen­ties in ons lichaam verhoogt. Het verbindt de energetische connectie van je DNA weer volledig. Het activeert energe­ti­sche poor­ten, die op en net boven ons li­chaam be­staan. Daardoor kan je vanuit je ziel en de kosmos meer licht en energie ontvangen.

Dat opent de verbinding tussen je hart en je ziel. Oude blokkades worden getrans­formeerd. Je lichaam en or­ganen krijgen energetische steun. Je kunt weer gaan stro­men en sterker in je eigen kracht staan.

Leven vanuit je hart en kracht

Verbinding met jouw hogere zelf

Verhoogt jouw frequentie & bewustzijn

Hoe is Frequencies of Brilliance™ ontstaan?

Het Frequencies of Brilliance™-werk is in 1987 door Christine Day ontvangen. Tege­lij­kertijd kreeg ze informatie over Amanae™, een vorm van “body work” en Liquid Manna: energetische lichtvoeding voor lichaam, geest en ziel, dat uit onze eigen Godde­lijke bron komt. Christine, en door haar getrainde prac­titio­ners, werken in vele landen van de we­reld met deze methoden. Het werk ontwikkelt zich steeds verder met o.a. het openen van hogere frequenties. Tot nu toe zijn er 55 verschillende levels (stages) binnen de Frequencies of Brilliance.

Na de eerste initiaties van Uschi voelde ik de 3e dag mijn hogere zelf langzaam in mijzelf indalen. Dat was zo een geweldig mooie ervaring. Ik raakte er ontroerd door. Zo lang niet zo sterk in contact geweest met mijn hogere zelf. O, wat voelt dat goed en bijzonder. De dagen ernaar voelde ik me meer met mezelf verbonden, rustiger en in mijn eigen kracht staan. De eerste healing na mijn initiaties was 2 x zo sterk/krachtig als dat ik deze ooit gegeven heb. Heel bijzonder! Dank je wel lieve Uschi!

Jacqueline d.G. (Netherlands)

Zonder woorden, vooral ervaren!

Wat Uschi doorkrijgt en met jou kan delen: over je helpers en de spirituele wereld. Wat ik niet begreep met mijn hoofd, wel kon ervaren door mee te maken en te voelen:              quantumfysica 2.0!                                                                                Of het nu ‘een bootschap van boven’ is, een spirituele kaart, een steen met speciale krachten voor jouw, een frequentie healing met geluiden en geuren, of een ervaring die je niet voor mogelijk had gehouden met je hoofd: dit sluit uitstekend aan op advies op maat voor jouw (spirituele) Levenspad.          Try and you wil see and feel!

Denise uit Almere (NL) 

Tijdens onze opleiding tot Amanae Brainwork practitioner ontmoette ik Uschi en had ik de gelegenheid om van haar ook energetisch lichaamswerk te ontvangen. Ik heb haar leren kennen als een zeer warme en mooie persoon. Tijdens het healingwerk creëerde zij met haar rustgevende aanwezigheid voor mij de ruimte om op een veilige manier door mijn persoonlijke processen te gaan.

Katrien B., België, coach & healer

ENERGETISCHE SESSIES

Wat gebeurt er
in een sessie?

Een sessie duurt ongeveer 1 ½ tot 2 1/2 uur. De energetische poorten worden door een lichte aanraking op of net boven het lichaam ge­opend. De practi­tioner neemt actief deel aan het werk door zich open te stellen voor jou en dat wat jij nodig hebt. Door het openen van energe­tische poorten, wordt jouw energetisch geheu­gen geac­ti­veerd. Daarmee start de communi­catie op celniveau. Dit is een be­gin van een nieuw bewustzijn en het ontdekken van je ware zelf en je essentie.

De practitioner gebruikt waar nodig kristallen en klank om het proces te ondersteunen. Vooraf wordt elke sessie in kaart ge­bracht (mapping), om heel precies duidelijk te krijgen wat jij voor die sessie nodig hebt. Elke sessie staat op zichzelf en is een afge­rond geheel. Het is een begin van je persoonlijke groeitocht, die start zodra je uit de sessie komt.

(*) Een Frequencies of Brilliance™ sessie heeft geen verstorende in­vloed op andere medische behan­delingen die je ondergaat. Wij raden je aan eventuele medicatie nooit te stoppen zonder voorgaand overleg met je huisarts. Raadpleeg bij twijfel of blijvende lichamelijke klachten altijd je huisarts.

Een Frequencies of Brilliance™ sessie boeken?

Ben je eraan toe om de volgende stap te zetten in je ontwikkelingsproces? 

Wil je leven vanuit je hart en kracht in verbinding met je ware essentie?

Contact

Voor initiatiedagen of andere workshops
raadpleeg de agenda of stuur voor sessieafspraken, aanvragen
of andere vragen een mail naar info@cosmicinspirations.com

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Uschi Straumann

Uschi Straumann is door Christine Day opgeleid als Frequencies of Brilliance Practitioner, Brainwork- en Amanae Practitioner (Christine Day & Pad Burdy) en Manna Teacher.

Binnen de Frequencies of Brilliance range heeft zij de tot nu toe hoogste beschikbare opleidingslevel bereikt (Stage 52).              2005 heeft ze de eerste Liquid Light Manna Workshop in Nederland en België verankerd. Regelmatig organiseert ze Liquid Light Manna Workshops off- en online en geeft ook andere trainingen voor persoonlijke, spirituele & creative bewustzijnsontwikkelingen.