Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Cosmic Light Prana Retrait” met Uschi Straumann & Amudra Madhura

juli 8 - juli 14

Het is fantastisch om krachten & kwaliteiten te bundelen om iets bijzonders neer te zetten wat de mensheid & wereld mag dienen. Wij, Uschi Straumann en Amudra Madhura, verheugen ons enorm op de samenwerking en het verankeren van onze eerste gezamenlijke “Cosmic Light Pranic retrait” in juli 2024!

Gezamenlijk creëren we een veilige ruimte en nemen we je als deelnemers me “op reis” en brengen we het aardse, kosmische & multidimensionale bij elkaar om een onvergetelijk reis te maken, die je innerlijke vrijheid geeft en je in staat stelt jezelf te voeden met “Cosmic Light Pranic”; een combinatie van de hoogste kwaliteit van kosmische lichtenergie, de Universele Prana Energie en jouw eigen creatiekracht als Multidimensionaal Wezen.

Je maakt verbinding met je kosmische hart en eigen innerlijke licht en voedingsbron, waardoor je energiefrequentie wordt verhoogd en je in en hoger bewustzijn level gaat groeien en transformeren, waardoor alles in je leven sneller gaat stromen. Je creëert ruimte om vrijer en krachtiger in het leven te staan en je licht uit te stralen.

Jouw innerlijke kind krijgt de ruimte om bewust te worden van de relatie, patronen en aanhechtingen rond het thema voeding, zodat jij de vrijheid hebt om keuzes te maken.

Wij werken vanuit de heilige geometrie en met de verbinding van verschillenen Kosmische en Multidimensionalen wezens. Wij worden daarbij ondersteunt door de Plejaden, Lichtwezens, Engelen, de galactische Lichtfederatie, Mother Mary, Maitreya, Natuurwezens en –elementaren, Spirit en je persoonlijke Gidsen & Spiritgroep.

Na deze week ben je in staat jij eigen persoonlijke energetische voeding binnen je system te produceren en je te voeden met de “Cosmic Light Pranic energie“ voor jouw fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Je zult leren deze connectie krachtig te maken, zodat je het een vaste plaats in je dagelijkse leven kunt geven en je steunen in al jouw processen van Mens-Zijn.

Voor elke deelnemer creëert Uschi een persoonlijke Multidimensionale “Cosmic Light Pranic Pyramide” die wordt afgestemd op je eigen blauwdruk & zielsenergie, waarmee je tijdens deze week gaat werken en na afloop ervan me naar huis mag nemen, om je transformatieprocessen verder te ondersteunen en verdiepen, en ervoor te zorgen dat je jouw eigen energietrilling kunt hooghouden.

Bovendien krijg je na afloop van de retraite, ter ondersteuning van je individuele proces, verschillende meditaties en mp3 opnames, video’s met oefeningen en regelmatige Q & A met aanvullende channeling vanuit de plejaden en mag je ons altijd vragen stellen via de mail.

Voel je geroepen om mee te doen en zegt je hart en ziel “JA”?

Geef je dan snel op en mail naar info@cosmicinspirations.com!

Deze retreat zal binnenkort op de websites komen, maar ik wil jullie er alvast kennis mee laten maken. www.cosmicinspirations.com / www.amudramadhura.com

 

 

Gegevens

Begin:
juli 8
Einde:
juli 14